Veel gestelde vragen

Dat hangt er van af hoeveel vierkante meter m² uw woning of pand is en waar deze is gelegen. Een nulmeting van 360 Expertise B.V. begint vanaf € 240,- inclusief BTW. Voor een verdere indicatie van de kosten kunt u hier onze prijslijst bekijken.

Al uw gegevens en bestanden worden veilig opgeslagen in ons eigen datacenter. Alleen u bepaalt met wie u uw gegevens en bestanden deelt.

Dat hangt er vanaf hoe groot uw woning of pand is. Het volledig in beeld brengen van een vrijstaande woning van 120m² is binnen anderhalf uur klaar.

U krijgt binnen een week het resultaat van de opname te zien in ons klantenportaal. U wordt hiervan op de hoogte gebracht per e-mail.

Nee, er zijn uitzonderingen. Zo komen kruipruimtes, inbouwkasten en de meterkast niet op de foto. Ook zolders en kelders met een hoogte onder de 1,80m komen niet op de foto.

Nee, er zit geen verjaringstermijn aan een nulmeting. Het is echter wel zo dat als u schade hebt geconstateerd aan uw woning en u wilt deze schade claimen u dit binnen drie jaar na constatering moet doen.

Ook als uw woning of pand al mijnbouwschade heeft opgelopen is het verstandig om een nulmeting uit te laten voeren. Wilt u namelijk uw schade claimen dan heeft u bewijs nodig. Een nulmeting levert dit bewijs. Mochten er in de toekomst nog meer schades ontstaan dan kan de nulmeting dienen als bewijs voor aanvullende compensatie.

360 camera