Over ons

Bestaande techniek gebruiken voor meer doeleinden. Dit was de gedachte achter 360 Expertise. Als de juiste hardware en software gecombineerd worden, laten we de techniek voor u werken.

360 Expertise B.V. is in het voorjaar van 2017 ontstaan ​​vanuit het idee dat digitale cameratechnologie, meer specifiek hoge resolutie 360 ​​graden camerabeelden, uitermate geschikt zijn voor veel toepassingen. Bestaande techniek gebruiken voor meerdere doeleinden als de juiste hardware en software gecombineerd wordt. Dit idee hebben we samengebracht in 360 Expertise.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden maken wij gebruik van specialisten uit diverse (technische) vakgebieden en met ruime ervaring en expertise.

Het eerste project waarmee we zijn gestart zijn is het vinden van een oplossing voor het registreren van schade als gevolg van bodembeweging met name in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Bodemverplaatsing als gevolg van gaswinning, zoutwinning, lage grondwaterstand of (grootschalige) bouwprojecten.

Naast het vastleggen van de schade die al is opgetreden, richten wij ons ook op het vastleggen van de situatie voordat eventuele schade ontstaat door middel van een zogenaamde bouwkundige nulmeting. Voor deze nulmeting zorgen wij ervoor dat er een digitale opname wordt gemaakt van een woning of pand in hoge resolutie 360 graden.

Dit zorgt ervoor dat er geen discussie kan ontstaan of schade al dan niet aanwezig was op het moment voor de nulmeting. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan onze voorbeeld nulmeting.

De proces- en kwaliteitsborging staat onder toezicht van Vergnes Expertise uit Leek. De grootste contra-expert op het gebied van gaswinning en tevens lid van het NIVRE (Nederlandse Instituut van Register Experts).

Onze oplossing voor het vastleggen van schade en het verrichten van nulmetingen is uniek. Het zorgt voor een complete en onafhankelijke vastlegging van uw vastgoed. Dit geeft zekerheid en juridische bewijslast voor nu en in de toekomst.